Централен офис на Фокс - Детективска агенция София

Детективска агенция Фокс извършва бързи и точни детективски услуги за частни лица и фирми, използвайки всички средства позволени от закона! Частен детектив Иван Иванов гарантира дискретността!

Вие искате да знаете истината ...
... Ние можем да Ви я предложим!
Координати:

гр. София, България
ул. Искър 35, ет. 1, ап. 2

Ефективни детективски услуги, 100% дискретно, 24 ч. в денонощието!

If you use English call: +359 877 69 69 28

02 989 27 30
0879 527 229, 0888 400 413, 0897 024 504

office@detective-bg.com или fox@detectiv-bg.com

Детективска агенция Фокс - София


Можете да ни наемете както при частни разследвания, така и за бизнес разследвания. Детективска агенция Фокс извършва успешни детективски услуги като разследване и разкриване на различни по характер и сложност случаи, например при разследване на изневери, издирване на длъжници, откриване на скрити камери и микрофони, наблюдение на лица и обекти, издирване на биологични родители, корпоративни разследвания, сателитно наблюдение, предбрачни проучвания, проследяване на мобилни телефони и компютри и други частни и фирмени разследвания.

Нашата детективска дейност не е само на територията в София, а и в цяла България и съседните ни страни. Работим с детективи и детективски агенции от ЕС и така нашите услуги разширяват своя периметър, същевременно и ефективността.

Ние, Детективска агенция Фокс, имаме опит в тези разследвания и разполагаме с достатъчен наличен състав да изпълним всяка поета задача!

Позвънете или изпратете запитване по e-mail на детективска агенция Фокс с възможно най-подробно обяснение на желанието Ви, за да бъдем коректни с предложението си! Не се колебайте да се свържете с нас - срещата ще Ви насочи по-лесно, за да вземете правилното решение! Ние сме опитни детективи !