Детективска агенция Фокс - Пазарджик

Детективска агенция Фокс извършва бързи и точни детективски услуги за частни лица и фирми, използвайки всички средства позволени от закона - 100% дискретно! Можете да ни наемете за разследване в гр. Пазарджик и областта, за Пловдив, Смолян, Хасково, Кърджали, Стара Загора, а и за цяла България. Работим с частни детективи и детективски агенции в Гърция, Македония, Сърбия, Испания, Италия, Англия и други държави в Европа, САЩ и Канада.

Вие искате да знаете истината ...
... Ние можем да Ви я предложим!
Координати:

гр. Пазарджик
център, ул. Иван Вазов №9
бизнес център България - 2000, ет. 4, офис 405, детективи

If you use English call: +359 877 69 69 28

0888 400 413
office@detective-bg.com

Детективска агенция - Пазарджик


Можете да ни наемете както при частни разследвания, така и за бизнес разследвания. Детективска агенция Фокс извършва успешни детективски услуги като разследване и разкриване на различни по характер и сложност случаи, например при разследване на изневери, издирване на длъжници, откриване на скрити камери и микрофони, наблюдение на лица и обекти, издирване на биологични родители, корпоративни разследвания, сателитно наблюдение, предбрачни проучвания, проследяване на мобилни телефони и компютри и други частни и фирмени разследвания.

Нашата детективска дейност покрива цяла България и съседните ни страни. Работим с детективи и детективски агенции в чужбина и така нашите детективски услуги разширяват своя периметър, същевременно и ефективността.

Ние, Детективска агенция Фокс, имаме опит в тези разследвания и разполагаме с достатъчен наличен състав да изпълним всяка поета задача!

Позвънете или изпратете запитване по e-mail на детективска агенция Фокс с възможно най-подробно обяснение на желанието Ви, за да бъдем коректни с предложението си! Не се колебайте да се свържете с нас - срещата ще Ви насочи по-лесно, за да вземете правилното решение! Ние сме опитни детективи !