Хора стават детективи в изложба - случаи по сериала От местопрестъплението

Преобразяване в ролята на частен детектив

В Лас Вегас беше открита уникална изложба CSI: The Experience, която дава възможност на посетителите да се потопят в атмосферата на телевизионния сериал "От местопрестъплението". Срещу 30 долара, всеки може да се преобрази в ролята на частен детектив като разследва сложни случаи - изследва местопрестъпления, анализира доказателствен материал, сравнява пръстови отпечатъци.

Хора стават детективи в изложба - случаи по сериала От местопрестъплението

Посещението на изложбата започва от три възможни местопрестъпления и списък от доказателства, с които вие, в ролята на новобранец-детектив, отивате в лабораторията и започвате да разгадавате мистерията. Ще се научите на малко съдебно-медицинска ентомология. После се отправяте към моргата, където следователят ви връчва анализа от аутопсията. Следва моментът на истината: носите доказателствения материал в пресътворения офис на Гил Грисъм и разбирате от него дали сте разгадали случая.

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.