Пет типа мъже и защо те винаги изневеряват

Мъжете си имат своите водещи идеи, когато решат, че трябва да изневеряват

Кратка статистика на изневярата!

- Между 40% и 75% от мъжете изневеряват на своите половинки.
- Почти 43% от мъжете изпитват желание да флиртуват и да изневерят на работното място.
- 50% от изневеряващите мъже смятат, че бракът им е успешен.
- 30% от представителите на силния пол изневеряват “по любов”.

Пет типа мъже и защо те винаги изневеряват

Мъжете си имат своите водещи идеи, когато решат, че трябва да изневеряват.

Виж кои са те и запомни, че в 90% от случаите на изневяра, ти не си виновна и това няма нищо общ с теб самата.

Ако все пак разпознаеш своята половинка в изброените по-долу типажи бягай надалеч!

Тип 1:

Синдромът на Дон Жуан

Сред мъжете съществува една не толкова голяма група, която страда от особено невротично разстройство.

Характерно болезненото желание за самоутвърждаване чрез многобройни сексуални контакти. По правило такъв тип мъже не се женят, защото не могат да имат продължителна връзка. Дори да се обвържат, те винаги ще изневеряват.

Тип 2:

Мъже, които търсят съчувствие и секс от случайни партньорки

Мъжете, които изпитват проблеми от психологичен характер, дори без те да са свързани с половинките им или секса, често търсят решението им чрез секс.

И когато не могат да си признаят проблема пред партньорката, търсят утешение на друго място. Жените по природа са склонни към съчувствие и такъв тип мъже лесно намират кой да се отнесе с разбиране и ласки към нещастието им. За тях важи правилото: пред непознат болката с е казва по-лесно.

Тип 3:

Мъже, които държат да имат връзка, но искат разнообразие

Склонни към изневяра са и много мъже, които смятат брака или връзката си за успешни.

Такива мъже по природа обичат повече силните емоции, започват да страдат от прекаленото спокойствие, което им дава постоянната партньорка и макар да твърдят, че ценят трайната си връзка и не искат тя да приключва, изневеряват като за световно. Този тип мъже крият своите авантюри, но чрез тях се зареждат с енергия и се чувстват бодри и силни.

Тип 4:

Мъже, които са "Сексуални отмъстители"

Това е типът мъже, които в някакъв момент от живота си са се почувствали непълноценни заради поведението към тях на някоя жена.

Обикновено това е колега, която ги е изпреварила в кариерата, подигравката на жена, с която са имали емоционална връзка, доминиране на партньорката във връзката им и т.н. Именно такива мъже много често се превръщат в “сексуални отмъстители”. Те се опитват да накарат колкото се може повече жени “да си платят за лошото си поведение”. Такива мъже искат да имат колкото се може повече връзки, дори афишират с тях, защото вярват, че по този начин ще наранят друга жена.

Тип 5:

Мъже, които страдат от емоционална изолация

Не винаги даден мъж ще оцени, че ти му спестяваш някакви битовизми или, че не обсъждаш офисните му проблеми, само заради единствена причина: да не го затормозяваш.

В такъв случай в неговата глава се върти само мисълта: „използван съм”. Ако в такава ситуация той не пожелае или не успее да си даде сметка за истинския проблем и да го разреши чрез разговор, най-често търси отдушник на неудовлетвореността си. Така си намира любовница, която е финансово независима и го цени само заради духовните му качества. Ако усещането не премине или и любовницата започне “да търси в него материалното”, той си намира друга. За него не са важни истинските чувства на жената, а собственото му усещане за удоволствие и това, че тя му се възхищава.

FOX Detective Agency
You can hire us wherever you are.