Какво кара жената да изневери

Винаги има причина

Ако жената е решила да изневери, значи е имала сериозни причини, вероятно. И най-доброто, което може да направи в случая мъжът, е да анализира сексуалното си поведение. Това съветват психолози и сексолози.

А ние Ви съветваме: Потърсете услугите на частен детектив Иванов от детективска агенция Фокс, за да сте сигурни в това, преди да предприемете каквото и да е действие по този въпрос.
Специализирани сме в разкриване и доказване на изневяра, ако тя е факт, а извършваме и всякакви други детективски услуги.
Позвънете на 0888 400 413
Какво кара жената да изневери

Специалистите посочват три главни признака за изневярата на жената.

Първо, тя се стреми не да се гласи, не да се разкрасява, нито пък да се облича ярко, а да изглежда по-незабележимо. Всяка една жена е добър стратег и по този начин тя се стреми да не привлича към себе си внимание в момент, когато всъщност има поводи за подозрения.

Второ, тя става прекалено загрижена. Чувствайки се виновна, тя се стреми по всякакъв начин да притъпява вината си.
Ризите ви са изгладени идеално, тя готви по-често, никога не отказва секс. Но очите ѝ не са вдъхновени и пламтящи, те показват фалшива загриженост. Трябва обаче да се улови и разбере това.

И трето, тя вече няма никакви претенции! Ако преди е мърморила, сега всичко я устройва. Тя не се безпокои вече от някои ваши недостатъци, просто е щастлива с друг човек.

А какви са причините за изневерите?

  • Сексуалната неудолетвореност, липса на любов или отмъщение за някоя некоректна мъжка постъпка
  • Рутината, при която омръзва и леглото, и същите пози, и в крайна сметка сексът с един и същ човек
  • Занемареността. Мъжът категорично отказва от експерименти в леглото. Така от секса остават само монотонни движения, които пораждат желанието да избягаш от него.
  • Егоизмът, при който мъжът мисли само за своето удоволствие и е съсредоточен само върху своя оргазъм. А жената има нужда да почувства, че е желана.
  • Страхът и недоверието. Жената се притеснява да забременее или пък се намира в състояние на стрес от прекомерната сексуална агресия на мъжа.
  • Размерът. Жената може да не е удовлетворена от размера на пениса. И това наистина е основателна причина.

А вие, дами, какво може да споделите? Мислите ли, че в някоя от тези причини има нещо вярно?

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.