Учени създадоха спрей срещу мъжка изневяра

Учените са на мнение, че окситоцинът има свойството да усилва усещането за лоялност и вярност към партньорката

Германски учени успяха да синтезират спрей, който предотвратява мъжката изневяра. С него всяка жена може да бъде сигурна, че половинката ѝ никога няма да погледне към друга жена. Но...

За да поискате да използвате подобно нещо, то Вие сигурно имате съмнения в НЕГО, а би било разумно първо да докажете тази изневяра! Как бързо, лесно и дискретно може да стане това? Чрез наемане на частен детектив!

Детективска агенция Фокс сме опитни детективи и знаем как да изпълним бързо, точно и дискретно всяко разследване. Имаме повече от 20 години опит. Затова, можете да разчитате на тази любопитна информация и да следите новите публикации. Искаме да получите колкото се може повече информация, преди да позвъните в която и да е детективска агенция или частен детектив, за да попитате за условията!
Учени създадоха спрей срещу мъжка изневяра

Учените от университета в Бон са синтезирали медикамент, в чиято основа стои хормонът окситоцин, наричан още хормонът на любовта.

Оказва се, че той може да съхрани една връзка за по-дълго, като предпазва мъжете от това да бъдат привлечени от друга представителка на нежния пол, освен неговата собствена.

В изследванията участие са взели 57 хетеросексуални мъже, всеки от които имал сериозна и дългогодишна връзка. Те били разделени в две групи, на които бил раздаден спрей за нос. В първата група той бил с окситоцин, а във втората – плацебо.

След като го използвали, на участниците били представени няколко сексапилни фотомодела. Резултатите показали, че мъжете в първата група, които използвали назален крем с окситоцин, трудно или изобщо не флиртували с тях. Повечето мъже от групата с плацебо спрея пък трудно скривали интереса си.

Учените са на мнение, че окситоцинът има свойството да усилва усещането за лоялност и вярност към партньорката. Те обаче не са категорични в какви дози трябва да се приема. За целта са нужни допълнителни изследвания.

До момента окситоцинът винаги се е свързвал с чувства като любов и щедрост. В друго проучване станало ясно, че този хормон има способността да засили неколкократно способността на мъжете да съпреживяват и разбират емоциите на останалите хора.

На пазара от години се предлагат спрейове и парфюми с окситоцин, които според техните създатели помагат за по-близки социални отношения.

Учените не знаят дали окситоцинът ще действа по същия начин и при жените. За момента се знае, че при тях хормонът действа успокояващо и увеличава възприемчивостта.

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.