Осъдиха жена, чела SMS-те на съпруга си

Тя подозирала съпруга си в изневяра и затова чела съобщенията на мъжа си.

Съд в Обединените арабски емирства (ОАЕ) издаде присъда за депортирането от страната на жена, която беше призната за виновна в нарушаване правата на съпруга си. Тя освен това ще трябва да плати и глоба в размер на 40 000 долара.

Както съобщават тяхни местни медии, жената подозирала съпруга си в изневяра, вместо да наеме частен детеектив да проучи, и започнала да следи кореспонденцията в мобилния му телефон, копирала от там снимки. Когато разбрал какво прави жена му, нейният съпруг подал оплакване до местните власти и ...

Жената била привлечена под отговорност по закона за киберпрестъпления, който защитава правата на гражданите на ОАЕ на личен живот. Жената не е гражданка на ОАЕ, но има паспорт от друга арабска държава.

Обединените Арабски Емирства се отличават от много други арабски държави с относителната свобода на жените в обществото. Например представителките на нежния пол имат право да работят в структурите на правителството, в това число и в полицията, а също така имат правото да карат кола. Само че правата на чужденките често биват накърнявани.

 

Осъдиха жена, чела SMS-те на съпруга си

За да не изпадате в подобна ситуация, можете да се обърнете към професионален частен детектив от детективска агенция Фокс България, защото "Изневерява ли ми" е чест въпрос, който мъчи много хора, а не е нужно!

Ако имате дори и малко подозрение, че партньорът ВИ - мъж, жена, приятел, приятелка, Ви изневерява, то ние сме затова!

Дискретни и опитни частни детективи сме, специализирани и в разкриване на изневяра, ако тя е факт, а извършваме и всякакви други детективски услуги. Детективска агенция Фокс извършва тази дейност още от 1999 г.

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.