90% от случаите са свързани с разследване на изневяра

Частните детективи разследват предимно изневери

Повече от 90% от случаите, с които се занимава всеки един частен детектив, са свързани с разследване, разкриване и доказване на изневяра на половинката на клиента. Противно на очакванията, че детективските услуги са непосилни от финансова гледна точка, към тях в България прибягват не само бизнесмени, а и съвсем обикновени хора, в които е възникнало съмнение относно верността на любимия.

90% от случаите са свързани с разследване на изневяра

Виж Разкриване на изневери и Каква е цената за разследване на изневяра.

В детективските агенции основно работят бивши служители на МВР и други подобни дейности, така че качеството на предлаганите детективски услуги е много високо.

Проблем е, че част от клиентите искат разкриването на изневярата, ако въобще има такава, да стане веднага, което обаче е невъзможно. Понякога са необходими дни, дори и седмици за отричане или установяване на този акт. Качественото документиране е целта на всеки добър детектив, за да не ви подведе.

Прибързаността не е добър съветник!

Друг вид много търсени услуги в детективските агенции са - издирване на безследно изчезнали лица, както и корпоративни разследвания, особено във време на финансова криза, когато коректността на служителите и партньорите във фирмата е от огромно значение за оцеляването и.

Виж още детективски услуги от Детективска агенция Фокс

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.