Тенденцията „изневеряващи майки“

Какви са навиците на изневеряващите майки

 В анкета на сайта AshleyMadison.com се включили 15 000 жени. Една на всеки пет изневеряващи майки отговаря, че се е оказвала в „сложна ситуация“, докато се опитвала да балансира между майчинството и аферата.

Тенденцията „изневеряващи майки“

Някъде между работата, домакинските задължения, грижата за децата и останалите задачи, някои майки намират време и за поддържането на извънбрачна афера. Разбира се, жонглирането между ролята на примерна майка и съпруга и ролята на любовница не е лесна задача.

От AshleyMadison.com съобщават, че отчитат ръст в отговорите след деня на майката. Обикновено този празник предизвиква жените да се замислят над поведението си, изборите, които са направили и да достигнат до някакво заключение.
Причините, подтикнали една жена към изневяра, могат да бъдат различни. Обикновено омъжените жени, които се грижат за децата си, изпитват по-големи затруднения и имат по-големи морални задръжки що се отнася до извънбрачните афери.

Това обаче не означава, че изневяра не може да се случи изобщо. Всъщност понякога именно натоварената с много отговорности роля на майка и съпруга подканва една жена да потърси забавление извън дома си. За съжаление много изневеряващи майки не взимат достатъчно мерки, като по този начин рискуват децата им да получат травма за цял живот.

Ето какво сочи обобщената статистика от анкетата на AshleyMadison.com:

1. От анкетираните 15 000 майки, 67% споделят, че са говорили с любовника си пред своето дете.

2. 56% съобщават, че са отишли да вземат детето си по-късно от училище, спорт или други дейности, защото са били със своя любовник.

3. На 29% от майките им се е случвало да променят плановете на своето дете, за да отидат на среща.

4. 4% от майките признават, че са взели детето си на среща със своя любовник, за чиято самоличност измислили фалшиво прикритие.

5. 2% от майките пък били уловени от своето дете в компрометираща ситуация.

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.