Бум на частните детективски агенции в Италия

Появата на нови детективски агенции

В Италия регистрират бум на частните детективски агенции, заради все по-често изневеряващите съпруги и съпрузи и увеличаващия се брой деца с подозрително поведение, употреба на алкохол, наркотици, корпоративни разследвания за наблюдение и проучване на служителите в случаите, когато си вземат болнични или за проучване на кандидати за работа, бизнес партньори, предбрачни проучвания.

Бум на частните детективски агенции в Италия

 

През 2007-2009 година в Италия регистрират бум на частните детективски агенции, заради все по-често изневеряващите съпруги и съпрузи. Разкриване на изневери е най-честата молба, с която клиентите се обръщат към частен детектив. Засилена работа детективските агенции имат по време на отпуските, защото именно тогава многобройни съпрузи бизнесмени отказват да заминат със семействата си на ваканция "тъй като са претрупани с работа". Също така, много бъдещи съпрузи наемат детективи, за да съберат полезна информация за бъдещите си половинки, твърдят частни детективи. Само през 2008 броят на частните детективи в Милано се е увеличил с 12 на сто.

 

Все повече се увеличава и броят на родителите на деца с подозрително поведение, които прибягват до детективски услуги, за да следят къде ходят децата им, с кого се срещат и дали употребяват наркотици.

Много фирми наемат детективи за корпоративни разследвания, като шпионират служителите в случаите, когато си вземат болнични или за проучване на кандидати за работа и бизнес партньори.

 

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.