Некачественият секс води до женската изневяра

Ако жената е решила да ви изневери, значи може да е имала сериозни причини

Най-доброто, което може да направи в случая мъжът, е да анализира сексуалното си поведение, съветват психолози и сексолози.
Специалистите посочват три главни признака, че жената е изневерила.

Некачественият секс води до женската изневяра

Първо, тя се стреми не да се гласи, не да се разкрасява, нито пък да се облича ярко, а да изглежда по-незабележимо. Всяка една жена е добър стратег и по този начин тя се стреми да не привлича към себе си внимание в момент, когато всъщност има поводи за подозрения.

Второ, тя става прекалено загрижена. Чувствайки се виновна, тя се стреми по всякакъв начин да притъпява вината си. Ризите ви са изгладени идеално, тя готви по-често, никога не отказва секс. Но очите й не са вдъхновени и пламтящи, те показват фалшива загриженост.

И трето, тя вече няма никакви претенции. Ако преди е мърморила, сега всичко я устройва. Тя вече не се безпокои от някои ваши недостатъци, просто е щастлива с друг човек.

А какви са причините за изневерите?

 

  • - Сексуалната неудолетвореност, липса на любов или отмъщение за някоя некоректна мъжка постъпка.

 

  • Рутината, при която омръзва и леглото, и същите пози, и в крайна сметка секса с един и същи човек.

 

  • Занемареността. Мъжът категорично отказва експерименти в леглото. Така от секса остават само монотонни движения, които пораждат желанието да избягаш от него.

 

  • Егоизмът, при който мъжът мисли само за своето удоволствие и е съсредоточен само върху своя оргазъм. Докато жената трябва да почувства, че е желана.

 

  • Страхът и недоверието. Жената се бои да забременее или пък се намира в състояние на стрес от прекомерната сексуална агресия на мъжа.

 

  • Размерът. Жената може да не е удовлетворена от размера на пениса. И това наистина е основателна причина. Това е много важно в сексуалните отношения.

 

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.