Жените са по-изобретателни в изневерите

Това показва изследване на сайта IllicitEncounters

Жените е по-вероятно да споделят на приятели за изневярата и да създават мрежа от такива приятели, които да ги покриват, ако възникне проблем.

 

Жените са по-изобретателни в изневерите

Неверните мъже е два пъти по-вероятно да бъдат хванати в изневяра от неверните жени.

1/10 от неверните мъже са хващани в изневяра спрямо едва 1/20 от жените, защото дамите по-добре прикриват следите си.

40% от представителките на нежния пол заявяват, че са използвали "алиби приятел", който им помогнал да прикрият изневярата и им дал повече време да се виждат с новия си партньор.

Половината от мъжете и 21% от жените били разкривани чрез SMS или телефонно обаждане, сочи изследването.

Говорителката на сайта IllicitEncounters.com Сара Хартли заявява, че нехайните мъже често оставят мобилните си телефони без надзор, което позволява на партньорките им да ги разглеждат

"Установихме, че мъжете може да са доста нехайни при прикриването на изневерите си. Жените са много по-внимателни, като не използват личните си мейли и страниците във Фейсбук, а прибягват до други адреси и СИМ карти специално за любовниците си.

"Технологиите могат да провалят изневеряващите съпрузи - един подозрителен SMS или и-мейл и всичко може да излезе на яве.

Жените е по-вероятно да споделят на приятели и да създават мрежа от такива приятели, които да ги покриват, ако възникне проблем", допълва говорителката.

 

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.