Изневяра ли е виртуалният секс?

Какво е виртуалният секс - изневяра, предателство или просто забавление?

Този въпрос задали специалисти на участници в изследване, засягащо именно посочената по-горе тема за изневярата и виртуалния начин на общуване. 51% от тях отговорили, че смятат виртуалната любов, т.е. практикуването на секс онлайн, е равно на изневяра въпреки, че във виртуалното пространство не се стига до физическа интимност.

Изневяра ли е виртуалният секс?

Оказало се дори, че много хора възприемат виртуалния секс като далеч по-голямо предателство, отколкото изневярата в реалния живот!

Причината?

Според интервюираните, виртуалните похождения на партньорите им се случат основно в главата, на по-високо психологично ниво, което те възприемат като много по-сериозен проблем. Освен това емоционалната близост онлайн, дори при отсъствието на физически контакт, може да доведе до разпадането на реални взаимоотношения.

Експертите са на мнение, че ако един човек търси секс в Интернет, то това е признак за сериозни проблеми в личния му живот. Мненията на психолозите се различават по отношение на това колко сериозен може да се окаже подобен проблем, но според тях, ако партньорът ви или Вие правите виртуален секс веднъж седмично или по-често, това е сигурен знак за нарушения, които изискват лечение при специалист.

 

Е, сега какво ще отговорите Ви - изневяра ли е или не :)

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.