Разнообразете денят на влюбените!

Направете вечерта различна

Свети Валентин е прекрасен празник, стига с гаджето ти да не влезете в клишето „роза+вечеря навън+балон или плюшена играчка с надпис "Обичам те".

 

Разнообразете денят на влюбените!

Има няколко начина да превърнеш дома си в любовно гнездо, без той да изглежда като претруфен магазин за подаръци за 14-и февруари. Ето няколко идеи:

Направи бързо и лесно валентински венец за входната врата на апартамента си или за тази на спалнята си. Всичко, което ще ти трябва е един дълъг и широк червен или розов гирлянд (и този от коледната елха става), тел със сечение около 2 мм, тиксо и червена сатенена лента с дължина около 10 см.
Първо, оформяш сърце с телта, след това я обикаляш с гирлянда като го увиваш плътно и закрепваш с тиксо или моментно лепило от двата края. Когато си готова с венеца, направи закачалка като залепиш с тиксо или т.нар. дъктейп, сатенената лента към задната му част. Накрая можеш да го закачиш на входната врата или ако ви идва прекалено романтично – от вътрешната страна на вратата на спалнята.
Купи подходяща покривка за масa. Ако и двамата не харесвате този ден, но все пак искате да го отбележите с нещо дребно, тогава се постарайте масата, на която ще вечеряте да бъде красива. Купи покривка в червен цвят, сложи бели салфетки, разпръсни няколко листа от бяла (за разнообразие) роза и запали свещ (по възможност също червена). Ако имаш бяла покривка – също ще свърши работа. В този случай заложи на червени салфетки и розова роза. Вместо цветни листенца, можеш да разпръснеш на масата и хартиени сърчица.
Спалнята определено е мястото, където можете да отбележите по най-незабравим начин Ако обаче и на двама ви ви се повръща от идеята за легло, обсипано с листа от червени рози и плюшени възглавнички с надпис I Love You, тогава можеш да избягаш от клишето, като купиш нов спален комплект с мотиви сърца или рози. Ако не можеш да си позволиш цял комплект – купи само калъфки за възглавници или чаршаф с този десен.
Вместо да ходите на вечеря в скъп ресторант, претъпкан от двойки, които са решили да направят този ден „специален“, си пригответе вкусна вечеря вкъщи. Ако се съмняваш в кулинарните си способности, изберете рецепта от интернет, напазарувайте продуктите и сгответе заедно. Пригответе нещо, което и двамата обичате да похапвате и се наслаждавайте на компанията си. Само двамата – без излишни шумотевици, екзотични ястия, нахални цветари и т.н.

Само внимавайте заради влюбените погледи да не загорите вечерята ;)

 

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.