Мобилният телефон e основно средство за хващане в изневяра

Как мобилният телефон става средство за уличаване в изневяра

GSM-а е най-често използваното средство за "хващане" в изневяра. 41% от участниците в допитване на сайта mobileinsurance.co.uk заявили, че са открили изневяра на партньора си, ровейки се в мобилния му телефон. А има и други начини! За да ровиш в телефона, значи имаш съмнение. Ако се съмняваш, по-лесно и бързо се хваща или не чрез използване услугите на опитни детективи.

Мобилният телефон e основно средство за хващане в изневяра

Изневерите никога не са за препоръчване, защото не само, че трябва да си спомняте добре с кого сте били в даден момент, какво сте правили и кога, но също така трябва да държите скрити още много аспекти от живота си.

Но мъжете и жените, които са се поддали на изкушението да изневерят на партньора или партньорката си, трябва да внимават особено много за телефона си. Ново британско проучването установи, че мобилният телефон е основният начин за разкриване на изневери.

41% от участниците в допитване на сайта mobileinsurance.co.uk заявили, че са открили изневяра на партньора си, ровейки се в мобилния му телефон.

След разглеждането на мобилния телефон се нареждат проверяването на акаунта в социална мрежа с 23%, ровенето във файлове на настолния компютър, лаптопа или таблета с 13%, хващането в действие (лице в лице) с 11%, предупреждение от приятел с 5%, предупреждение от член на семейството с 3% и признание с 2%. /БГНЕС

Лондон / Великобритания

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.