Жените, които винаги изневеряват

Има дами, които буквално са пристрастени към изневярата и не биха се спрели

Макар традиционно мъжете да са тези, които са набедявани за неверни, в последно време се наблюдава тенденция все повече жени да изневеряват на своите партньори. Всъщност не би трябвало да се правят обобщения кой от двата пола изневерява повече, тъй като всичко е строго индивидуално, пък и нещата се променят много динамично.

 

Жените, които винаги изневеряват

Може би до една степен женската изневяра е по-сложна от мъжката. За разлика от господата, дамите нямат нужда да дават тласък на своето его и да успокояват себе си със своята сексуална мощ. Мотивацията за изневяра при жените е доста по-обширна. Разбира се, това не означава, че женската измама не е също толкова лоша, колкото мъжката!

Ако изключим средностатистическата жена, която би изневерила поради редица добре познати причини, има няколко вида дами, които просто са по-предразположени към подобен вид действия. Ето и кои са те:

1. Търсачката на тръпка.

Има някои жени, които изневеряват просто заради приключението и вълненията, които ще получат от него. Този тип жена обикновено жадува за разнообразие, нощни забавления и краткосрочни афери. Търсачката на тръпка лесно се отегчава и обича да живее живота си малко по-опасно.

2. Кралицата на красотата.

Този вид жени не се стремят умишлено към изневяра. Просто възможностите сами им се предлагат. Красивите жени имат много обожатели и понякога те решават да съгрешат с някой от тях. Изневярата за този тип жена няма особено значение, ако тя има сериозна връзка.

3. Ненаситната.

Има някои жени, които просто не са доволни от физическата страна на техните взаимоотношения. Ненаситните дами никога не са напълно доволни от своя партньор в сексуален аспект или просто не им харесва, че половинката им не показва достатъчно интерес към тях. Този тип жени искат да правят секс и то такъв, какъвто им харесва. Именно тази тяхна нужда ги тласка към други мъже.

4. Пристрастената към изневяра.

Някои хора имат зависимост към изневярата, точно както други имат към алкохола или хазарта, например. Изневерявайки, този тип жена, има нужда да си доказва, че все още е привлекателна и мъжете я искат. Може би пристрастената към изневяра жена е имала несигурно или неприятно детство или ранна зряла възраст, които са оставили отпечатък върху нея. В резултат на това жената смята, че трудно би могла да се ангажира напълно с една връзка, както и да се довери на инстинктите си. Чрез изневярата този вид дами смятат, че контролират ситуацията и запазват своите чувства непокътнати.

5. Нещастната жена.

Този тип жени са много недоволни от настоящата си връзка. Може би се чувстват пренебрегнати от половинката си или пък не получават достатъчно внимание от нея. В този случай те имат нужда от успокоение, което най-лесно намират в изневярата – друг мъж, който да ги кара да се чувстват като принцеси.

6. Жената, която си отмъщава.

Ако мъжът първи е съгрешил, в един момент жената може да почувства, че се нуждае от разплата. Така тя ще изневери за първи път, подтикната от негативни скрити чувства – гняв, злоба, омраза, чувство за малоценност и т. н. В много случай веднъж изневерила, тя продължава да го прави, виждайки, че всъщност "не е толкова лошо" да играе същата игра, както нейният партньор.

 

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.