Имам съмнение за изневяра. Каква е цената?

Каква е цената за разследване на изневяра?

Имам съмнение за изневяра! Каква е цената за разкриване и доказване на изневярата?

Лесен въпрос - с не толкова бърз отговор!

Качествените детективски услуги си имат своята цена, защото частния детектив трябва извърши такова разследване на изневери, че да събере всички необходими факти и доказателства в разкриването и доказването на изневярата, че да не Ви подведе.

Имам съмнение за изневяра. Каква е цената?

Изглежда лесно да разследваш изневяра. Според някой, всеки може да започне работа като детектив. Купуваш компютър, фотоапарат и започваш веднага. Следиш "обекта", подслушваш, заснемаш и ... готово!

Това обаче просто не е така!

За да бъде успешна работата на един детектив трябват опит, умения и доста инвестиции, така че, когато потърсите услугите му като частен детектив за вашия настоящ случай, то той да може наистина да извърши необходимото разследване и да събере всички необходими факти и доказателства. Трябва да бъде дискретен, точен и коректен, за да не ви подведе. Трябва да бъде професионалист и да свърши качествено поетия ангажимент.

Необходимо е детективът да разбере същността на Вашето съмнение, да се ориентира в ресурса, необходим за качествено изпълнение на разследването, а Вие да разберете неговия професионализъм - за кратко време при този първи контакт.

Един случай е или разрешен или не е. Затова и ние от детективска агенция Фокс винаги избираме качеството, а не най-ниската цена.

Наистина качествените детективски услуги си имат своята цена. Ето и малко повече подробности от нашето ежедневие, относно този въпрос:

Каква е цената за разкриване на изневяра е един от най-често задаваните въпроси свързан с детективски услуги. Искаме да обясним,че ЦЕНАТА за каквато и да е вид услуга е ИНДИВИДУАЛНА. Много често получаваме на ел. поща и по телефон запитване с този въпрос.

Предлагаме среща на клиента в офисите ни или на място,което ще бъде удобно за провеждане на пълно ДИСКРЕТЕН разговор. На базата на този разговор ние сме наясно с проблема на клиента и сме получили необходимата информация, чрез която определяме ЦЕНАТА!
Екипите от детективска агенция ФОКС провеждат необходимите действия за разкриване на изневяра - наблюдение, установяване на факти, справки на наблюдавания обект, проучване социалните му контакти и др. необходими действия за доказателствена информация.

След приключване на разследването, ние предоставяме отчет на клиента. В отчета се включва цялата налична информация за наблюдавания обект по часове и дни /къде е бил(a) с кого е бил(a) и кога / ... , включително и аудио/видео записи и/или снимков материал.

Виж още детективски услуги от Детективска агенция Фокс

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.