27% от двойките ходят на почивка без партньора

Това показва ново проучване

През миналото лято 27% от обвързаните са ходили на почивка без партньора. Преди десет години само 10% от двойките са си почивали сами.

27% от двойките ходят на почивка без партньора

Първата причина за това е желанието за повече време с приятелите, а на второ място е нуждата да останат сами и да имат повече време. Не е за пренебрегване и желанието да се практикува хоби, от което партньорът не се интересува.
 

Много двойки не успяват да постигнат консенсус за лятната дестинация и затова решават да резервират поотделно. 4% от анкетираните казват, че е по-евтино да отидат без партньора, а 3 на сто оставят половинката си да се грижи за децата или домашния любимец.
 

Любопитен факт е, че соловата почивка е по-популярна сред жените, от които 52% са пътували без съпруга или приятеля си през 2013 г. Дамите предпочитат да се поглезят със СПА с приятелки или да разгледат някоя забележителност, докато срещуположният пол предпочита да се отдаде на голф или риболов.

 

 

 

(newsonline)

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.