Договори налагат на съпрузите любене по схема

Абсурдни брачни договори подписват хората по света

Какви предбрачни договори сключват хората по света и дали това някога ще се случва и у нас? :)

Договори налагат на съпрузите любене по схема

Андрю Фрай от английския град Колчестър се съгласил да се ожени за 21-годишната Джил Кларк едва след като тя дала писмено съгласие да се научи да готви, да не напълнява, да не пуши в леглото, да не носи неговите пуловери и да не си гризе ноктите. Тогава Джил на свой ред поискала нейният избраник да държи инструментите си в гаража, а не в къщата, да не прекарва повече от половин час под душа, да не оплешивява и да се откаже да прави ремонт на апартамента нощем. При спазването на условията по договора техният брак се оказал щастлив. Андрю и Джил са заедно от 15 години.

Но не провървяло на г-жа Рикмасуорт. Тя подала молба за развод, тъй като не спазила условията от брачния договор, съставен от мъжа и. Той включвал 8 точки и същността му се състояла в това Джанет да общува колкото може по-малко с родителите си. Тя нямала право даже да ги споменава пред мъжа си. На нея и се разрешавало да посещава старците само два пъти месечно, а в случай на тяхно заболяване можела да остане при тях до 5 дни. Ако някой починел, за погребение съпругът отпускал само две денонощия. Родителите можели да посещават дъщеря си веднъж месечно, когато съпругът отсъства. Джанет не бивало да им прави подаръци. А едва ли можела да купи на близките си, щом съгласно договора на седмица и се отпускали по две лири джобни пари.

Какво знаем ние с нашите формални брачни договори, които пъхваме в чекмеджето мигове, след като сме ги подписали? Сключвайки брак, много западняци изискват половинката им да запази спортната си фигура, да не хърка на сън, да не ругае, определят се горни граници на паричните разходи за месеца, разбират се след колко години да имат деца. Някой даже вписват в колко часа да се ляга и в колко да се става и изискват да не се натяква по повод на някое опасно хоби от рода на това да се гледат отровни змии в домашни условия.

Повечето договори се свеждат до уреждане на сексуалните отношения. Спортен треньор от Кьолн поискал от бъдещата си жена да скрепи с подписа си тържествено обещание да го допуска до себе си два пъти седмично. Питер Хорт от Нюрнберг се оказал по-ненаситен и задължил съпругата си да е до него в леглото не по-малко от три пъти. При това било отбелязано как да бъде облечена по време на любовните им занимания. Във вторниците вярната Хилдегард трябвало да носи жълто, в четвъртъците – червено, а в съботите – черно.

Инспектор от данъчната служба в Хановер заставил 23-години по-младата си и красива годеница да подпише договор само от една, но потискаща точка. Женихът поставил условието, че съпрузите ще правят секс само когато той поиска. Ако на бъдещата му невеста и се дощявало по друго време, той имал право да се разведе с нея.

На този фон брачният живот на една дама от Мюнхен, омъжена за бизнесмен, известен със своите любовни похождения, е направо успешен. Преди сватбата женихът дал писмено обещание да и купува кожено палто всеки път, когато му хрумне да и изневери. И той стриктно изпълнявал договора.

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.