Всички изневеряват след 40

След 40 годишна възраст и мъжете и жените гледат встрани

Човек и добре да живее, все някога ще изневери.
Без значение дали са мъже или жени, всички ще го направят след като навършат 40. Така поне твърдят сексолозите, които, както знаете, имат широко наблюдение върху именно тази част от живота на хиляди хора.

Всички изневеряват след 40

След 40 започват първите проблеми на мъжете с ерекцията. Това, съвсем логично, ги кара да се чувстват недостатъчно мъже.
За да докажат (най-вече на себе си), че все още не са за изхвърляне, започват да поглеждат встрани от семейната си половинка. 

И естествено, „"удото" се случва и новите емоции връщат увереността на мъжа.
Като успокоение на женската част от една такава семейна двойка ще кажем, че пак според сексолозите, жените на тази възраст също се впускат в авантюри.

Причината е, че дамите стават много претенциозни в секса заради натрупания опит. Мъжете им, за които по-горе разказахме, имат други забавления, затова на жените не им остава нищо друго, освен също да изневеряват.

"Жените след 40 категорично имат предпочитания към по-млади мъже", обяснява Трейси Кокс, специалист по сексология.

Ако перспективата да загубите верността на половинката ви не ви се нрави, можете да обърнете тенденцията като освежите сексуалния си живот с различни техники, практики и допълнителни стимули. Това със сигурност ще подобри качеството, а казват, че за хората над 40 става важно не колко пъти, а как.

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.