Женската изневяра повишава потентността на мъжа?

Една любопитна теория за мъжете и филмите за възрастни

Колкото и напред в развитието на обществото да отидем, каквито и технологии да навлязат в живота ни (за добро или за лошо), отношенията между мъжете и жените винаги ще се диктуват от първичната цел да продължим живота.

Женската изневяра повишава потентността на мъжа?

С тази едничка цел – продължението на живота, се обясняват всичко – от това защо мъжете по-често сменят партньорките си (за да си гарантира, че ще има продължение на рода и генетично разнообразие), до това защо жените по време на овулация са най-красиви (за да може да привлекат най-добрия мъжкар в удобния за оплождане период).
И ако за някои от тези теории сме чували вече, то една съвсем нова теза за връзката между женската изневеря и мъжката потентност ни се видя изключително любопитна.
Попаднахме на нея в книгата „Апетит за секс“ на Кристофър Райън и Касилда Джета, издадена вече и на български от Бгкнига.
Ето за какво става дума:
Екип от учени пожелали да разберат поради каква причина мъжете толкова обичат да гледат клипове с групов секс, в който една жена се „радва на вниманието“ на много мъже.
От еволюционна гледна точка би трябвало мъжете да не желаят да се сблъскват с никаква конкуренция и да предпочитат кадри, в които те са единствените владетели на женското внимание.
Оказва се обаче, че това влечение на мъжете е подсъзнателно и е продиктувано от любимата ни еволюция.
Тя е направила така, че мъжете да се представят най-добре в състезателна среда, когато има борба за надмощие.
По този начин еволюцията си гарантира, че най-добрият, най-силният, най-умният и изобщо най-идеалният мъж (не се казва дали трябва да е лъмбърсексуален), да остави поколение.
Направени са и изследвания на семенната течност на мъже, гледали сцени с „много конкуренти“ (нека да ги наречем така) и сцени само жени.
Станало ясно, че мъжете, които влизали в ролята на борещи за женското внимание, имали по-добри показатели за качеството и скоростта на сперматозоидите.
Когато пред очите им има само жени, те се чувстват сигурни за продължаването на рода и сперматозоидите им не са в най-доброто си състояние.
Подобни са резултатите и в ежедневна ситуация. Когато мъжът заподозре, че жена му може би си има друг или в случай, показателите на семенната течност се подобряват.
Този интересен факт се обяснява именно с желанието на мъжа именно той да даде своя генетичен материал на жената и така да продължи живота.
Не искаме да ви мотивираме да изневерявате само и само да подобрите потентността на мъжа.

Детективска агенция ФОКС
Можете да ни наемете, независимо дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или другаде.