Как се определят цените на детективските услуги

Каква е цената на услугата, която Ви интересува, е първия въпрос, който Ви вълнува. Ние знаем това, но няма как да бъде определена без предварително да определим колко ресурс ще е необходим за бързото и точно изпълнение на поетата от нас задача.

Как се определят цените на детективските услуги

При изпълнение на всякакви видове детективски услуги - средно положение няма:

  • Един случай "Е" разрешен или "НЕ Е" разрешен!


За да бъде разрешен, важни са: професионалния опит на детективите, контактите, които са изградили през годините, наличната им техника, информаторската мрежа, с която работят, финансовите възможности, с които разполагат (за съответния случай) за намиране на истинската и необходима информация. Комбинацията от всичко, споменато дотук, плюс още някои също така важни неща, води до разрешаването на съответния случай. Липсата, на който и да е от тези фактори може да бъде решаващ и да провали всеко едно разследване или проучване.

Освен всичко това, една истинска детективска агенция трябва да държи и на своя имидж като разполага с представителен офис - мястото, където клиентът ще договори и получи информация за това къде отиват парите му, мястото, където клиентът е сигурен, че ще намери избраните от него детективи, а не дава парите си на хора, които ги взимат на ръка и не е много ясно дали ще се върнат повече.

Заради описаните по-горе факти, наистина качествените детективски услуги си имат своята цена, впрочем - както и при всичко друго!

Затова, ние от детективска агенция Фокс, препоръчваме качеството и крайния резултат е налице. Със сигурност, затова имаме успешно изпълнини хиляди случаи и сме водеща детективска агенция у нас. Работим с възможно най-добрите частни детективи в България по случаи за разкриване на изневери, предбрачни проучвания, справки за лица и фирми, скрито наблюдение, издирване на лица, корпоративна сигурност и т.н.

Позвънете на 0888 400 413. Имаме офиси в София, Пловдив, Бургас, Пазарджик, но работим навсякъде!

FOX Detective Agency
You can hire us wherever you are.