Prenuptial studies

Prenuptial studies by experienced Private detectives

Prenuptial studies by experienced Private detectives

Ако сте решили да се жените / омъжвате, но искате да узнаете миналото на своята половинка - позвънете ни! Ние, детективска агенция Фокс България можем да Ви бъдем полезни.

Всяко подозрение е значително психическо натоварване за всеки човек, което бързо може да бъде "свалено" с помощта на частен детектив / детективска агенция, независимо дали подозрението се потвърди или отрече. Дискретното разследване извършено от самия детектив пък е предпоставка за избягване на възникване на конфликтни ситуации "лице в лице". Не Ви съветваме да се натоварвате психически, особено, че в този случай обикновено става въпрос за цял живот.

  • Ако се чудите се какъв/а е бил/а тя/той преди да се запознаете
  • Ако Ви интересуват заобикалящите ги лица преди предстоящото сродяване
  • Ако искате да знаете техните родственици по права и съребрена линия
  • или впоследствие - да търсите доказателства, за да бъде развода във Ваша полза!

То Вие имате нужда от опитен детектив!
Ние сме Детективска агенция Фокс и сме 24ч. на разположение! Работим ДИСКРЕТНО!

Бракът е сериозно нещо, но същевременно ние живеем в един съвременен свят, в който на младите не им е чуждо почти нищо! Още на 14-15-16 годишна възраст вече се завързват приятелства между момчета и момичета, гаджета, защото тогава сексуалността се насочва към другия пол."Ходенето” е опасен период от живота им и въпреки, че трябва да внимават с чувствата и страстите си, обикновено фактите са други. Момчетата и момичеата се влюбват още в ранна възраст. Започват да се усамотяват, да се отделят от другите, прекарват много време заедно сами затворени. Облягат се много на любовните ласки и естествено - стигат бързо до секса. Или пък на някой купон, настроението е приповдигнато, всички флиртуват, танци, целувки и завършва със секс.

Въпросът обаче е: Дали това са го правили с "безброй" различни партньори?

Ето това е нещото, което в някой ситуации може да Ви затормози един ден, но може да е късно! Не е важно кой е "обрал градината", не е важно и дали са няколко опитали "забранения плод", важното е да не вървите по улицата с наведена глава.

Една поговорка гласи: "Няма особено значение откъде ще тръгнеш, важно е да знаеш накъде отиваш."