Корпоративни разследвания

Фирмени разследвания - Корпоративни детективски услуги от опитните частни детективи на Детективска агенция Фокс - ДИСКРЕТНО!

Корпоративни или фирмени разследвания е детективска услуга за корпоративни клиенти. Детективска агенция Фокс извършва успешно всякакви бизнес разследвания - локализиране на длъжници, консултации за фирми, проучване на кандидати за работа, проучване на служители, наблюдение на бизнес партньори, колеги и други.

Позвънете на частен детектив Иванов от Детективска агенция Фокс на тел. 0888 400 413 и си уговорете среща!

Фирмени разследвания - Корпоративни детективски услуги от опитните частни детективи на Детективска агенция Фокс - ДИСКРЕТНО!

Детективска агенция Фокс е базирана в гр. София, Р. България. Detective Fox е детективска агенция с професионални детективи с опит както в частни, така и в бизнес разследвания, собствени сървъри за наблюдение и проучване на обекти в национален и международен мащаб.

Детективска агенция Фокс е дискретна и ефективна при фирмените и частните разследвания, независимо дали имате нужда от наблюдение на бизнес партньор, разкриване и доказване на изневяра, откриване и локализиране на длъжници, свидетели или изчезнали хора.

Ние разполагаме с частни детективи, специализирани в разследване на финансови и застрахователни измами за корпоративни и търговски Клиенти. С опита и възможностите, с които разполагат нашите частни детективи, можем да извършим детективски услуги - ефективно и надеждно, навсякъде в България, дори и в кратък срок. За клиентите на детективска агенция Фокс предлагаме консултации за частни лица и фирми и изучаване на търговски пазар, пазарни ниши, а нашите детективи могат да съберат достатъчно солидна информация за Ваши евентуални бъдещи партньори, колеги и дори кандидати за работа. Когато например наемате някой на висок пост и с големи отговорности, винаги е хубаво да прегледате дали CV-то, което предлага отговаря на истината или дали той не е скрил нещо важно и неособено лицеприятно за кариерата си. В крайна сметка, никой не обича да бъде лъган, нали?

Детективска агенция Фокс е Вашето решение, защото имаме 12 години опит в частните детективски разследвания и се стремим да предоставяме отговорите и фактите, от които се нуждаете - с максимална точност.

Ние, Detective Agency Fox BG, поддържаме най-високите стандарти за частни разследвания, без компромиси и то на разумни цени.

Дискретността, ефективността и професионалната етика на нашите детективи внушава увереност и доверие!

За по-добра ефективност в международните разследвания, детективска агенция Фокс поддържа контакти с частни детективи от доста страни, включително Гърция, Испания, Италия, Македония, Сърбия, Англия, САЩ, Канада и др.

Дискретността на проведения разговор или разследване Ви е гарантирана от Частен детектив Иванов - основател на детективска агенция Фокс!