Предбрачни проучвания

Предбрачно проучване от частен детектив - Какъв е бил моят партньор? Потърсете частен детектив от детективска агенция Фокс

Предбрачни проучвания е една от нашите детективски услуги, даваща възможност да узнаете миналото на своята половинка преди сватбата. Детективска агенция Фокс извършва дискретни разследвания миналото на Вашия партньор, бъдещ съпруг или съпруга. Ако Ви интересува това какъв / каква е бил / била тя / той преди да се запознаете, научете го преди брака.

Позвънете на частен детектив Иванов от Детективска агенция Фокс на тел. 0888 400 413 и си уговорете среща!
Предбрачно проучване от частен детектив - Какъв е бил моят партньор? Потърсете частен детектив от детективска агенция Фокс

Ако сте решили да се жените / омъжвате, но искате да узнаете миналото на своята половинка - позвънете ни! Ние, детективска агенция Фокс България можем да Ви бъдем полезни.

Всяко подозрение е значително психическо натоварване за всеки човек, което бързо може да бъде "свалено" с помощта на частен детектив / детективска агенция, независимо дали подозрението се потвърди или отрече. Дискретното разследване извършено от самия детектив пък е предпоставка за избягване на възникване на конфликтни ситуации "лице в лице". Не Ви съветваме да се натоварвате психически, особено, че в този случай обикновено става въпрос за цял живот.

  • Ако се чудите се какъв/а е бил/а тя/той преди да се запознаете
  • Ако Ви интересуват заобикалящите ги лица преди предстоящото сродяване
  • Ако искате да знаете техните родственици по права и съребрена линия
  • или впоследствие - да търсите доказателства, за да бъде развода във Ваша полза!

Вие имате нужда от опитен детектив!
Ние сме Детективска агенция Фокс и сме 24ч. на разположение! Работим ДИСКРЕТНО!

Бракът е сериозно нещо, но същевременно ние живеем в един съвременен свят, в който на младите не им е чуждо почти нищо! Още на 14-15-16 годишна възраст вече се завързват приятелства между момчета и момичета, гаджета, защото тогава сексуалността се насочва към другия пол."Ходенето” е опасен период от живота им и въпреки, че трябва да внимават с чувствата и страстите си, обикновено фактите са други. Момчетата и момичеата се влюбват още в ранна възраст. Започват да се усамотяват, да се отделят от другите, прекарват много време заедно сами затворени. Облягат се много на любовните ласки и естествено - стигат бързо до секса. Или пък на някой купон, настроението е приповдигнато, всички флиртуват, танци, целувки и завършва със секс.

Въпросът обаче е: Дали това са го правили с "безброй" различни партньори?

Ето това е нещото, което в някой ситуации може да Ви затормози един ден, но може да е късно! Не е важно кой е "обрал градината", не е важно и дали са няколко опитали "забранения плод", важното е да не вървите по улицата с наведена глава.

Една поговорка гласи: "Няма особено значение откъде ще тръгнеш, важно е да знаеш накъде отиваш.", но в крайна сметка всичко е от значение!

Позвънете на частен детектив Иванов - 0888 400 413